Wooncompagnie


Meer informatie
corporatieve starterslening
 

Met ingang van 1 januari 2013 Corporatieve Starterslening mogelijk

Goedkoop wonen, dat wil iedereen wel. Met een voormalige huurwoning van de Wooncompagnie kan deze wens werkelijkheid worden. De koopsom en de hypotheeklasten zijn relatief laag. Indien het inkomen van de kandidaat-koper niet toereikend is, kan men (onder bepaalde voorwaarden) beroep doen op de corporatieve startslening. Voor meer informatie over deze regeling: www.svn.nlinformatie starterslening

 

Inschrijven

De gemeenten waarin de Wooncompagnie (vestiging Schagen) deze voormalige huurwoningen aanbiedt zijn: Gemeente Schagen, Gemeente Hollands Kroon en Gemeente Medemblik.
Na het ontvangen van een verkoopopdracht, verschijnt de woning één à twee weken lang op de sites www.vindjeplek.nl, www.makelaardijwesthuis.nl, www.funda.nl en www.vbo.nl. Aan het eind van deze periode wordt er één keer door middel van een ‘open huis’ gelegenheid gegeven om de woning te bezichtigen. De verkoop van Wooncompagniewoningen geschiedt per inschrijving. Tijdens het ‘open huis’ wordt er informatie over de woning en een inschrijfformulier uitgereikt. Indien u echt niet bij het open huis aanwezig kunt zijn kan er bij uitzondering na het open huis een afspraak voor een bezichtiging gemaakt worden om ook nog voor de sluitingsdatum een inschrijfformulier in te kunnen leveren op ons kantoor.

 

Inschrijfformulieren

Inschrijfformulieren worden door de makelaar eenmalig verstrekt tijdens het open huis of bij een eventuele latere bezichtiging aan de gegadigde(n) inclusief eventuele partner die de woning ook daadwerkelijk zelf in- en uitwendig bezichtigd hebben. Op de dag van inleveren inschrijfformulieren wordt in principe alleen de eerste geselecteerde kandidaat-koper(s) uiterlijk 22.00 uur ’s avonds bericht met de principe toewijzing. Bent u niet gebeld voor 22.00 uur ’s avonds bent u niet de eerste geselecteerde kandidaat koper(s) geworden.

 

Selectiecriteria toewijzing van de woningen

 

Voor iedere woning wordt een open huis georganiseerd. U bent hier van harte welkom.

Tijdens het open huis van de desbetreffende woning ontvangt u een inschrijfformulier welke op de vermelde sluitingsdatum ingeleverd kan worden op ons kantoor.

Ten allen tijden vindt er een officiële loting plaats bij Wooncompagnie.

 

Indien u ingeloot bent èn u huurt een woning (minimaal 6 maanden) via Wooncompagnie dan ontvangt u 10% korting op de koopsom, u dient uw huurwoning dan wel achter te laten. 

 

Starterslening via uw gemeente

Bent u starter op de woningmarkt en heeft u in het verleden geen eigen woning gehad, dan kunt u eventueel in aanmerking komen voor een gemeentelijke starterslening.


Ga voor meer informatie naar:

www.startersleningschagen.nl of gemeente Hollands Kroon of gemeente Medemblik of gemeente Purmerend

 

De Wooncompagniewoningen staan op onze website onder de button woning aanbod op onze website.

 

Bel voor een afspraak:
Tel. 0224-217119.
info@makelaardijwesthuis.nl