Stichting Wooncompagnie


Inschrijven

De gemeenten waarin de Stichting Wooncompagnie de voormalige huurwoningen aanbiedt zijn: Gemeente Schagen, Gemeente Hollands Kroon en Gemeente Medemblik. Na het ontvangen van een verkoopopdracht, verschijnt een beknopte omschrijving van de woning één à twee weken lang op de sites www.makelaardijwesthuis.nl,  www.funda.nl en www.vbo.nl. Aan het eind van deze periode wordt er één keer door middel van een ‘open huis’ gelegenheid gegeven om de woning te bezichtigen. De verkoop van Wooncompagniewoningen geschiedt per inschrijving. Tijdens het ‘open huis’ wordt er informatie over de woning en een inschrijfformulier uitgereikt. Indien u echt niet bij het open huis aanwezig kunt zijn, kan er bij uitzondering na het open huis een afspraak voor een bezichtiging gemaakt worden om ook nog voor de sluitingsdatum een inschrijfformulier in te kunnen leveren op ons kantoor.

Huurder(s) van Wooncompagnie

Huurder(s) van Wooncompagnie hebben inmiddels geen voorrang meer en krijgen geen 10% korting. Indien u de hoogste bieder bent als huurder van Wooncompagnie en minimaal 6 maanden huurt, wordt de woning vrij op naam aan u geleverd; dat wil zeggen dat Wooncompagnie de 2% overdrachtsbelasting en de notariskosten (over de leveringsakte) voor haar rekening neemt. U dient uw huidige huurwoning dan wel leeg en ontruimd op te leveren.

De Wooncompagniewoningen staan op onze website onder de button woningaanbod

Inschrijfformulieren

Inschrijfformulieren worden door de makelaar eenmalig verstrekt tijdens het open huis of bij een eventuele latere bezichtiging aan de gegadigde(n) inclusief eventuele partner die de woning ook daadwerkelijk zelf in- en uitwendig bezichtigd hebben. Op het inschrijfformulier staat de richtprijs/vraagprijs kosten koper vermeld. U heeft de mogelijkheid om uw maximale bieding kenbaar te maken. In principe zijn ontbindende voorwaarden financiering (6 weken) en aanvaarding (8 weken) van toepassing. Op de uiterlijke datum van inleveren inschrijfformulieren wordt in principe alleen de eerste geselecteerde kandidaat-koper(s) uiterlijk 22.00 uur ’s avonds bericht met de principe toewijzing. Bent u niet gebeld voor 22.00 uur ’s avonds bent u niet de eerste geselecteerde kandidaat koper(s) geworden.

Toewijzing 

Voor iedere woning wordt een open huis georganiseerd. U bent hier van harte welkom. In overleg met Wooncompagnie wordt de in verkoop staande woning gegund aan de hoogste bieder. Alleen de hoogste inschrijver krijgt in principe dezelfde dag van uiterlijke inschrijfdatum uiterlijk 22.00 uur van ons bericht.

 

 

 

Bel voor een afspraak:

Tel. 0224-217119
info@makelaardijwesthuis.nl