Den Helder - Bedrijfsweg 2

Algemene informatie

Prachtig bedrijfsgebouw enkele jaren terug volledig nieuw gebouwd. Wij bieden dit gebouw te koop en te huur aan. Het geheel beslaat meer dan 1000m2 bedrijfsruimte en het geheel staat op een kavel van 1350 m2 eigen grond.

Thans is het geheel in gebruik als garagebedrijf/bandencentrum. Het geheel is uitstekend verzorgd en zo te betrekken. Op de begane grond tref je een mooie receptie/ kantoorruimte met zicht op de werkplaats. Aansluitend een toiletgroep voor de klanten (dames/heren). De werkplaats beslaat een groot deel van de oppervlakte en bestaat uit 5 werkplaatsen die alle 5 te bereiken zijn via separate overheaddeuren. Middel in het pand tref je een zeer ruime bandenopslag aan met automatisch verlichtingssysteem en aansluitend tref je een werkplaats aan voor vrachtvoertuigen. Deze ruimte heeft een extra hoge en brede (elektrische) overheaddeur waar alle soorten vrachtwagens en bussen onderhouden kunnen worden. Op de verdieping tref je een grote kleedruimte voor personeel, een kantoorruimte en een grote bedrijfskantine v.v. keukenblok. Uiteraard is dit object vanwege de jonge leeftijd goed uitgerust op het gebied van elektra, isolatie, verwarming en ventilatie. Het gebouw is ook te splitsen in meerdere delen waardoor 6 grote bedrijfsloodsen kunnen worden gerealiseerd en een kantoor.

Op zoek naar exclusiviteit in de bedrijvigheid? Stop met zoeken en plan een bezichtiging!
Vraagprijs € 619.500,= k.k. excl. BTW
Vraagprijs huur: € 48.000,= per jaar excl. BTW

Adres:

Bedrijfsweg 2

Postcode:

1785AK

Plaats:

Den Helder

Prijs:

Vraagprijs € 619.500,- k.k. excl. BTW

Soort bouw:

Bestaand

Soort object:

Bedrijfsruimte

Bouwjaar:

2013

Metrage:

1029 m²

Contactpersoon:

Makelaardij Westhuis - 0224-217119

Makelaardij Westhuis - Laan 2 - 1741 EB - SCHAGEN - tel: 0224-217119 - info@makelaardijwesthuis.nl - www.makelaardijwesthuis.nl